Previous
Previous Product Image

DAVERA® HOTELS – Dezinfectant RTU, 500 ml

19,98 lei fără TVA
Next

Odorizant wc Power 5 – Domestos Lime

6,00 lei fără TVA
Next Product Image

Detergent sanitizant pentru suprafete, AQAS, 5 L

65,00 lei fără TVA

Hurry! only 1 left in stock.

Descriere

Detergent sanitizant pentru suprafete, AQAS, 5 L

Detergent profesionalspecial formulat pentru curatirea si igienizarea pardoselilor, a suprafetelor de orice tip, dar si a instrumentelor si obiectelor cu utilizare in domeniu alimentar. Este recomandat si pentru spalarea si igienizarea interioarelor din autoutilitarele de transport sau izotermice.

Detergentul sanitizant este un igienizant universal, ce poate avea o gama foarte ampla de utilizari: spitale, sali de sport, vestuarii, bai comunale, focare de mirosuri urate, ca si containere de reziduuri sau zone foarte putin ventilate.

Mod de utilizare: Produsul se foloseste nediulat pentru toalete, chiuvete, cazi, cabine de dus si diluat pana la 2% , in functie de gradul de murdarie de eliminat. Se poate aplica manual folosind mopul, buretele sau sistemele de presiune. Pentru aplicare pe pardoseli, cerámica sau faianta, se foloseste o dilutie de 2-3% in apa. Pentru mobila, rulouri metalice sau de pvc, se aplica o dilutie de 5% in apa. Pentru containere sau vehicule frigorifice , aplicati o dilutie de 10% in apa.

Depozitare: Mentineti produsul fara expunere la soare sau la inghet. Pastrati produsul in recipientul original. Depozitati produsul la loc uscat si in recipiente inchise. Tineti produsul departe de flacara deschisa.

Siguranta: Utilizare exclusiv profesionala. A se pastra sub cheie. A se evita ingestia, contactul prelungit cu pielea si contactul cu ochii. Produsul este stabil in conditii normale de depozitare. Mentineti recipientele inchise departe de flacara deschisa.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping