Dreptul dvs legal de a renunta la o comanda plasata prin efectuarea unui retur de marfa este reglementat prin legislatia in vigoare, respectiv Ordonanța de Urgenta nr. 34 / 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor la distanta. Returul se poate face in interval de 14 zile calendaristice de la data la care ati intrat in posesia comenzii si este necesar sa tineti cont de indicatiile de mai jos.

Toate produsele noastre beneficiaza de o garantie comerciala si garantie de conformitate conform prevederilor legale si se supun inclusiv conditiilor noastre comerciale.

Puteti beneficia de acest drept legal daca sunt indeplinite conditiile stipulate mai jos.

PROCEDURA DE RETUR

Clientii inregistrati pe site-u www.maxbuyco.com pot accesa istoricul comenzilor din contul lor si este obligatoriu sa parcurga urmatori pasii:


  1. Intrati in contul dumneavoastra de client si selectati din stanga sectiunea comenzi
  2. Selectati comanda pentru care doriti sa returnati produsele apasand butonul vizualizare comanda
  3. Dupa ce aveti numarul de comanda, ne contactati la support@maxbuyco.com
  4. Un operator va inregistra cererea de retur si va contacta curierul pentru ridicarea comenzii.

     

    Toate produsele se supun conditiilor de retur de mai jos:


o    Produsele pot fi returnate dupa ce ati primit confirmarea pe mail.

o    Cheltuielile de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator, exceptie fac cazurile in care produsul livrat este defact sau incomplet, sau produsul nu este cel pe care a fost plasata comanda.

o    In cazul in care produsul nu este returnat conform conditiilor de retur de mai jos produsul se va intoarce catre client, urmand ca acesta sa plateasca taxele de tur-retur ale livrarii.

 

CONDITII DE RETUR


o    produsele care se returneaza trebuie sa fie insotite de eticheta

o    toate produsele trebuie sa fie returnate la nivelul de calitate la care au fost primite, cu toate accesoriile si in ambalajele originale

o    exista categorii de produse care nu se pot returna: produse ce prezinta urme de purtare sau folosire (conform OUG 34/20014 purtati raspunderea pentru diminuarea valorii produsului – recomandarea noastra este sa probati produsele in interior si fara a rupe etichetele) produse ce nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii (sosete, shorturi, costume de baie, etc)

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping