Previous
Previous Product Image

LENOR BALSAM RUFE SPRING AWAKENING 2.905L

25,00 lei fără TVA
Next

CALGON ANTICALCAR TABLETE 30BUC

49,99 lei fără TVA
Next Product Image

ASEVI DEZINFECTANT MULTISUPRAFETE 1L

12,90 lei fără TVA

Hurry! only 3 left in stock.

Descriere

 Formula contine saruri cuaternare de amoniu (benzyl-C12-16 alchildimetil clorid), respecta cele mai stricte cerinte de mediu pentru Ecotoxicitate si combina o mare putere de curatare cu maxima eficienta bactericida, fungicida si virucida, eliminand 99.9% din virusuri, germeni, bacterii si ciuperci (Pseudomonas Aeruginosa, Staphylococcus Aereus, Escherichia Coli, Enterococcus Hirae, Candida Albicans, Aspergillus Brasiliensis).

·        Solutia se aplica pe orice tip de suprafata: mese de lucru, obiecte sanitare, cabine de dus, interior/exterior electrocasnice, jucarii bebelusi, accesorii animale de companie, cosuri si pubele de gunoi, toate tipurile de pardoseli.

·        Nu pateaza tesaturile, nu afecteaza suprafetele delicate (marmura, inox, lemn) si nu necesita clatire.

·        Datorita formulei sale cu mare efect rezidual, Gerpostar Plus continua sa dezinfecteze suprafata si dupa aplicare, actionand constant timp de 2 ore si impiedicand inmultirea agentilor patogeni.

·        Formula dezinfectantului Gerpostar Plus indeplineste cele mai inalte standarde (UNE-EN 13697), fiind perfect adaptata noii legislatii privind produsele biocide si garantand decontaminarea.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping