Aparat odorizant profesional – Scentevo 100 White

455,00 lei fără TVA

Hurry! only 1 left in stock.

Descriere

Aparat odorizant profesional – Scentevo 100 White

Dispozitivul odorizant profesional de camera Scentevo 100 are la baza noua tehnologie avansata de difuzie a parfumului prin nebulizarea la rece. Este un dispozitiv portabil de odorizare profesionala prevazut cu un sistem intelegent ce permite o programare complexa si personalizata.

Acest sistem portabil de difuzie a parfumului are un design modern si elegant ce il face usor de integrat atat in spatiile comerciale, cele bussines cat si cele de locuit. Este un dispozitiv profesional de odorizare prevazut cu un sistem inteligent ce permite o programare complexa si personalizata – pana la 5 programe de setare a intervalului de odorizare si pana la 995 intervale de intensitate.

Aparatul poate fi montat pe perete, asezat pe mobila sau ascuns, in cazul in care doriti ca acesta sa nu fie vazut. De asemena dispozitivul odorizant profesional de camera Scentevo 100 se poate instala si in sistemul HVAC de ventilatie, crescand astfel volumul de aer odorizat de peste 10 ori.

Specificatii:
Odorizantul professional Scentevo 100 permite o distributie uniforma a parfumului si o personalizare digitala a modului de utilizare in functie de dorinte.

5 intervale/programe de difuzie a parfumului, in functie de intensitatea dorita
995 de intervale de odorizare in functie de intensitatea dorita. Se poate seta de la 5 secunde pana la 999 secunde de functionare continua.
se pot alege atat zilele saptamanii, ora si minutul la care aparatul poate porni sau se poate opri, pentru fiecare program in parte.

Dimensiuni: L224 x H186 x D86 mm
Ventilator incorporat
Acoperire: 250 – 350 m³
Voltaj: 12V
Putere: 4 W
Volum: <30 dba
Recipient parfum : 200 ml
Material : plastic ABS
Greutate: 1 kg
Consum : intre 0,1 ml – 0,4 ml pe ora, in functie de nivelul de intensitate
Culoare: alb
Nu necesita baterii

Avantaje parfumuri:
Aromele sunt raspandite uniform, acoperind o suprafata mare. Punem la dispozitie o gama larga de parfumuri delicate.
Parfumurile au la baza uleiuri esentiale si sunt sigure pentru sanatate. Tehnologia avansata de difuzie evita saturarea spatiului cu particule daunatoare sanatatii. Produsul nu contine VOC (volatile organic compounds).
Atentie: Parfumul se achizitioneaza separat.

Nu necesita mentenanta, costurile sunt reduse semnificativ.
Kitul de instalare al odorizantului profesional, certificatul de garantie si declaratia de conformitate sunt incluse in pachet.

Realizat din materiale de inalta calitate si cu finisaje deosebite, odorizantul de camera professional imbina armonios confortul cu designul ingenios. Stilul minimalist care a fost adoptat la realizarea acestui dispozitiv odorizant profesional il face extrem de usor de inglobat in orice tip de ambient, fie ca vorbim despre magazine, birouri, hoteluri de lux, restaurante sau chiar hale industriale.
Este potrivit pentru antreprenorii ce doresc sa fie in trend cu noile tendinte de marketing, mai exact cu scent marketing. Ce inseamna acest lucru? Asocierea unui anumit parfum cu brandul dvs va poate aduce numai beneficii. Iar acest gen de odorizant profesional de camera, ce se bucura de o mare acoperire, este exact ce aveti nevoie pentru a fi identificat usor de catre cei care va trec pragul.
Unele studii au aratat ca aromele pot atrage clienti si creste nivelul de satisfactie al acestora, pot stimula vanzarile si pot spori increderea intr-un anumit brand.

S-ar putea să-ți placă și…

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping