Aparat odorizant profesional programabil 600, Black

234,00 lei fără TVA

Hurry! only 1 left in stock.

Descriere

Dispozitivul odorizant profesional de camera are la baza noua tehnologie avansata de difuzie a parfumului prin aerosol. Aceasta tehnologie de nano-atomizare a particulei de parfum asigura o dispersie eficienta a aromei  pe toata perioada de difuzie. Este considerata ”cea mai sanatoasa” modalitate de odorizare a unui spatiu datorita difuziei parfumului lichid in nano picaturi de vapori.

 

Este un dispozitiv profesional de odorizare prevazut cu un sistem inteligent ce permite o programare complexa si personalizata – pana la 5 programe de setare a intervalului de odorizare si pana la 1000 ore de functionare.

 

Sistemul portabil de difuzie a parfumului este alegerea perfecta pentru toti cei care pun accentul pe detalii deoarece este o metoda simpla si eficienta pentru parfumarea uniforma si sanatoasa a spatiilor medii ( pana la 600 m3).

 

 

Specificatii:

 

Odorizantul professional permite o distributie uniforma a parfumului si o personalizare digitala a modului de utilizare in functie de dorinte.

pana la 5 intervale/programe de difuzie a parfumului.

Se pot alege atat zilele saptamanii, ora si minutul la care aparatul poate porni sau se poate opri, pentru fiecare program in parte.

Dimensiuni: L154 x H214x D70 mm

Acoperire: 400 – 600 m³

Voltaj: 12V

Putere: 8 W

Volum: <30 dba

Recipient parfum: 200 ml

Greutate: 1 kg

Culoare: NEGRU

Ventilator incorporat

Consum: intre 0,1 ml – 0,4 ml pe ora, in functie de nivelul de intensitate

Sistem De programare intelligent

Nu necesita baterii

 

 

Atentie: Parfumul se achizitioneaza separat.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping