Previous
Dispenser-Z-Fold-Negru

Dispenser prosoape hartie pliate V sau Z

59,00 lei fără TVA
Next

Dispenser servetele faciale cromat

75,00 lei fără TVA
Next Product Image

Dispenser prosoape pliate hartie Losdi, policarbonat, alb

81,00 lei fără TVA

Hurry! only 1 left in stock.

Descriere

Dispenserele pentru hartie pliata din policarbonat alb de la Losdi se caracterizeaza printr-un design modern, unic, care le fac sa fie indispensabile din orice grup sanitar comun: imobile de birouri, spatii comerciale, hoteluri, pensiuni, sali de sport, cabinete medicale, benzinarii, etc.
Pentru o ergonomie mai mare, dispenserele pentru prosoape de hartie Losdi din policarbonat sunt prevazute cu vizor de nivel de umplere si sistem de inchidere cu cheie din plastic. Cel mai mare avantaj al lor il constituie faptul ca accepta consumabile universale, lasand consumatorul sa aleaga hartia, culoarea (alb, verde), nr. de straturi (1 sau 2), modul de impaturire (V sau Z).

Caracteristici:
Dozator reincarcabil  Losdi din policarbonat alb pentru prosoape ZZ,
Dispenser prosoape pliate hartie Losdi cu design premium, modern si functional,
Conceput special pentru o rezistenta deosebita in timp,
Sistem de inchidere: cu cheie,
Incasabil,
Policarbonatul cu o grosime de 3.3 este un material premium, utilizat si in industria automobilelor sau la fabricarea ochelarilor de soare.

Material: policarbonat
Culoare: alb
Capacitate: 600 foi (hartii)
Greutate: 1,503 kg
Dimensiuni: 374 X 325 X 146 mm
Producator: Losdi, Spania

Dispenserul Losdi pentru prosoape hartie ZZ din policarbonat este unul dintre produsele premium din oferta noastra. Acesta este realizat special pentru spatii de lux, avand insa avantajul unor dimensiuni standard, ce permit utilizarea celor mai populare consumabile de pe piata.
Dispenserul Losdi pentru prosoape hartie ZZ se livreaza insotit de kitul complet de instalare, ce poate include, dupa caz: dibluri, suruburi, banda dublu adeziva, etc. Veti primi, de asemenea, la livrare, schita de montaj a produsului.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping