Dispenser hartie igienica Mini Jumbo Losdi, policarbonat, alb

115,00 lei fără TVA

Hurry! only 1 left in stock.

Descriere

Dispenserul pentru hartie igienica din policarbonat alb face parte din gama premium de dispensere Losdi – produse inovative, caracterizate printr-un design modern, unic, care le fac sa fie indispensabile din orice grup sanitar comun: imobile de birouri, spatii comerciale, hoteluri, pensiuni, sali de sport, cabinete medicale, benzinarii, etc.
Dispenserul pentru hartie igienica este un produs de inalta clasa, fiind fabricat din policarbonat cu o grosime de 3.3 mm, material utilizat si in industria automobilelor sau la fabricarea ochelarilor de soare.

Caracteristici:
Dispenser Losdi pentru hartie igienica mini Jumbo, din policarbonat alb;
Dispenser hartie igienica cu un design deosebit, modern si functional;
Conceput special pentru a fi foarte rezistent in timp;
Sistem de inchidere cu cheie;
Incasabil;
Dotat cu o frana de tensiune care incetineste rotatia hartiei;

Detalii tehnice:

Material: policarbonat
Culoare: alb
Greutate: 0,765 kg
Dimensiuni: 268x290x130 mm
Producator: Losdi, Spania

Dispenserul Losdi mini Jumbo pentru hartie igienica, realizat din policarbonat este realizat pentru a fi utilizat in locatii de top, avand insa avantajul unor dimensiuni standard, ce permit utilizarea celor mai populare consumabile de pe piata.
Dozatorul Losdi mini Jumbo pentru hartie igienica din policarbonat se livreaza insotit de kitul complet de instalare, ce poate include, dupa caz: dibluri, suruburi, banda dublu adeziva, etc. Veti primi, de asemenea, la livrare, schita de montaj a produsului.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping