Dispenser hartie igienica Jumbo – ABS negru mat 100% Reciclat

83,00 lei fără TVA

Hurry! only 1 left in stock.

Descriere

Dispenserul pentru hartie igienica Jumbo are carcasa fabricata din plastic ABS, fiind un sistem robust si eficient, potrivit pentru toaletele celor mai diverse medii profesionale – de la cafenele la restaurante, diverse cladiri de birouri sau institutii.
Dispenserul este prevazut cu inchidere cu cheie si vizor nivel, ce permite urmarirea cu usurinta a stocului de hartie igienica, in vederea reincarcarii.
Caracteristici:
Dispenser hartie igienica cu design modern si practiv, realizat din plastic ABS, foarte usor de intretinut,
Dispenserul pentru hartie igienica Jumbo are un vizor de nivel, ce permite urmarirea permanenta a stocului disponibil de hartie igienica, in vederea reincarcarii la timp,
Dispune de un sistem de inchidere cu cheie, fiind inaccesibil utilizatorilor, dar usor de accesat de catre personalul de curatenie,
Usor de intretinut si spalat, cu o laveta cu apa si un detergent obisnuit
Caracteristici tehnice:
Material: Plastic ABS
Culoare: Negru Mat
Capacitate: 1 rola hartie igienica jumbo

Cu dispenserul pentru hartie igienica Jumbo beneficiezi de calitate la cel mai bun pret posibil! Ne asiguram personal ca fiecare dispenser din gama comercializata indeplineste cele mai exigente standarde de calitate ale domeniului.
Produsul se livreaza insotit de kitul complet de instalare, ce poate include, dupa caz: dibluri, suruburi, banda dublu adeziva, etc.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping