Pastile Fairy Non-Bio Detergent Copii-33 Spalari

114,00 lei fără TVA

Hurry! only 7 left in stock.

Descriere

Pastile Fairy Non-Bio Wsh 33 spălări 702,9g
Descoperiți îngrijirea blândă a capsulelor lichide de spălat Fairy Non Bio PODS®, cu cea mai bună moliciune pe care Fairy Non Bio o are de oferit. Cutia pentru tablete de spălat Fairy Non Bio PODS® poate ajuta acum la reducerea plasticului datorită cutiei lor de carton reciclabil ECOCLIC! Conține doar maximum 5% plastic, conceput pentru a vă păstra PODS® și cu un sistem de siguranță pentru copii, pentru a le ține în siguranță de copii. Nu este surprinzător faptul că Fairy Non Bio a fost votată marca numărul 1 pentru pielea sensibilă (panou online de 3327 de femei, printre care detergentul Fairy Non Bio a fost votat cel mai des drept detergentul numărul 1 pentru pielea sensibilă)! Fairy Non Bio PODS® curăță delicat și înfășoară pielea delicată a familiei tale într-o moliciune îmbrățișată. Acreditată dermatologic, gama Fairy Non Bio a primit sigiliul Skin Health Alliance. Testele independente au confirmat că hainele spălate în Fairy sunt la fel de amabile lângă piele ca hainele spălate numai în apă. În plus, acestea includ un ingredient special care va oferi o moliciune încântătoare hainelor tale și astfel se vor simți foarte blânde cu pielea ta. Spre deosebire de praf de spălat sau lichide, detergentul de rufe Fairy Non Bio PODS® capsule de spălat au un design unic cu mai multe compartimente pentru a se asigura că fiecare ingredient este eliberat în spălare la momentul potrivit. Fiecare POD conține cantitatea potrivită de detergent pentru a lăsa rufele minunat de curate și moi lângă pielea prețioasă. La contactul cu apa, filmul lor 100% solubil în apă se dizolvă complet pentru a elibera tehnologii puternice de îndepărtare a petelor, oferind o curățare strălucitoare. Pentru cele mai bune rezultate, puneți Fairy Non Bio PODS® direct în tambur și adăugați-vă hainele deasupra. Încercați Fairy Sensitive Dream Team: Fairy Non Bio PODS® pentru o curățare delicată + Balsam pentru țesături Fairy pentru un plus de moliciune (în comparație cu detergentul singur) și un parfum delicat. 33 de spălări pe bază de 1 capsulă per spălare.ATENȚIE! Acest produs poate fi dăunător și poate provoca vătămări grave. Păstrați întotdeauna detergentul de rufe Fairy Non Bio PODS® la îndemâna copiilor. Vizitați keepcapsfromkids.eu pentru mai multe informații
Votat numărul 1 de rufe pentru piele sensibilă (panou online format din 3327 de femei, printre care detergentul Fairy Non Bio a fost votat cel mai des drept detergentul numărul 1 pentru pielea sensibilă)
Descoperiți îngrijirea blândă a capsulelor de spălat Fairy Non Bio PODS®, cu cea mai bună moliciune Fairy (comparativ cu alți detergenți Fairy Non Bio)
Acreditat dermatologic de Skin Health Alliance
CUTIE DE CARTON ECOCLIC: Haideți să reducem plasticul cu capsulele de spălat Fairy Non Bio PODS® care vin acum într-o cutie de carton reciclabil, care conține maximum 5% plastic, concepută pentru a vă păstra PODS®
FILM 100% solubil în apă: detergentul de rufe PODS® are o peliculă 100% solubilă în apă
SPĂLAȚI LA RECE CU FAIRY Non Bio PODS®: Economisiți până la 60% energie (consumul de energie al mașinii de spălat, de la 60°C la 30°C, ciclu normal) la fiecare spălare și reduceți emisiile de CO₂ ale rufelor dvs.
Încercați Fairy Sensitive Dream Team: Fairy Non Bio PODS® + Balsam pentru țesături Fairy pentru o curățare blândă și o moliciune extraordinară (comparativ doar cu detergentul)
Curățare blândă, îngrijire și catifelare îmbrățișată pentru pielea sensibilă
Dimensiunea pachetului: 702.9G
informație

Ingrediente

>30% surfactanți anionici, 5-15% săpun, <5% agenți tensioactivi neionici, fosfonați, înălbitori optici, parfumuri

Pregătire și utilizare

1. Așezați un Fairy PODS ® în partea din spate a tamburului gol. 2. Așezați-vă hainele PE SUPRA PODS ®. A se pastra intr-un loc uscat si racoros.
Avertizări

Provoacă leziuni oculare grave. Nociv pentru mediul acvatic cu efecte de lungă durată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. ÎN CAZ DE CONTACT CON OCHI: Clătiți cu atenție cu apă timp de câteva minute. ÎN CAZ DE ÎNGHIȚIRE: clătiți gura. Nu provocați voma. Sunați imediat un CENTRU DE TOXICOLOGIE/medic. Vă rugăm să rețineți că niciun detergent de rufe eficient nu poate fi garantat potrivit pentru persoanele cu afecțiuni grave ale pielii. Dacă suferiți de piele neobișnuit de sensibilă, vă rugăm să vă adresați medicului dumneavoastră pentru sfaturi. Conține MEA-C10-13 Alchil benzensulfonat, MEA-Laureth Sulfat, C12-14 Pareth-n. Utilizați cu mâinile uscate. Nu perforați, rupeți sau tăiați. Finisaje rezistente la flacără: nu înmuiați sau spălați niciodată peste 50 °C.
Intoarce-te

Procter & Gamble Marea Britanie, Weybridge, Surrey, KT13 0XP, Marea Britanie

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping