Previous
Previous Product Image

TOJI SOLUTIE CURATARE GRESIE&FAIANTA MOV 5L

25,97 lei fără TVA
Next

Manusi Examinare Nitril Negre Nepudrate XS, S, M, L

22,00 lei fără TVA
Next Product Image

ASEVI DEZINFECTANT MULTISUPRAFETE 1L

12,90 lei fără TVA

Hurry! only 3 left in stock.

Descriere

 Formula contine saruri cuaternare de amoniu (benzyl-C12-16 alchildimetil clorid), respecta cele mai stricte cerinte de mediu pentru Ecotoxicitate si combina o mare putere de curatare cu maxima eficienta bactericida, fungicida si virucida, eliminand 99.9% din virusuri, germeni, bacterii si ciuperci (Pseudomonas Aeruginosa, Staphylococcus Aereus, Escherichia Coli, Enterococcus Hirae, Candida Albicans, Aspergillus Brasiliensis).

·        Solutia se aplica pe orice tip de suprafata: mese de lucru, obiecte sanitare, cabine de dus, interior/exterior electrocasnice, jucarii bebelusi, accesorii animale de companie, cosuri si pubele de gunoi, toate tipurile de pardoseli.

·        Nu pateaza tesaturile, nu afecteaza suprafetele delicate (marmura, inox, lemn) si nu necesita clatire.

·        Datorita formulei sale cu mare efect rezidual, Gerpostar Plus continua sa dezinfecteze suprafata si dupa aplicare, actionand constant timp de 2 ore si impiedicand inmultirea agentilor patogeni.

·        Formula dezinfectantului Gerpostar Plus indeplineste cele mai inalte standarde (UNE-EN 13697), fiind perfect adaptata noii legislatii privind produsele biocide si garantand decontaminarea.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping