i-mop XL – Masina de Curatat Rapid Pardoseala

33.504,15 lei fără TVA

Disponibil pentru precomandă

Descriere

i-mop XL – Masina de Curatat Rapid Pardoseala

i-mop XL vă aduce oportunitatea de a îmbunătăți substanțial operațiunile de curățare și întreținere, economisind totodată timp și bani.

Ca mașină pentru curățări dificile, i-mopul vă va spăla podelele mai repede, mai ușor și cu rezultate mai bune decât o mașină de spălat-uscat tradițională.

Cu un platan de perii având lățimea de 46 cm, i-mop XL poate fi utilizat pentru supafețe interioare și dure, mici până la medii.

 

Economiile de timp și apă făcute cu i-mop (de la i-team Global), comparativ cu alte metode clasice de curățare a pardoselilor, amortizează suficient de repede investiția inițială.

În plus, orice i-mop folosit la curățenie, igienizare și dezinfectare lasă podeaua uscată imediat și, deci, mai igienică!

i-mop XL curăță în zone greu accesibile

Cu o înălțime de numai 7 cm a platanului de perii  puteți curăța în jurul și dedesubtul diferitelor obiecte, la fel ca și cu un mop.
Cu peste 350 RPM și 22 kg de presiune pe perie, i-mop-ul curăță peste 1.300 mp pe oră, de 10 ori mai rapid decât cu mopul obișnuit.

Autonomie deplină

Rezervorul se umple și se golește cu ușurință. Fără stații de alimentare, direct de la chiuvetă. Schimbarea substanțelor chimice se face în câteva secunde, doar cu un clic pe rezervorul de soluție ales.
Având 2 seturi de baterii i-power 9, care se pot schimba ușor, pe loc, i-mop-ul nu va trebui niciodată să se… odihnească! Curățați pardoselile, dacă vreți, de la ora 9 la 5, sau 24/7, cu o singură mașină. Fără cabluri care să se încurce sau să vă încurce.

Datorită dimensiunilor și design-ului său i-mop-ul poate fi păstrat la îndemână, într-un dulap și poate fi transportat cu ușurință în diferite locații.
Fără nicio problemă în a fi urcat pe trepte, pe scări rulante sau mutat dintr-o locație în alta, într-un vehicul standard.

Eficiența în curățenie, oriunde

i-mop poate curăța în prezența altor oameni, fără a lăsa pardoselile ude, oferind operatorului vizibilitate și control total în spațiile ocupate. Puteți curăța sub mese, zone de servire, chiuvete, toalete. Rotiți 360º la fața locului.
În funcție de tipul de suprafață și gradul de murdărire, puteți alege dintr-o gamă largă de pad-uri și perii. Seturile i-mop sunt împărțite pe categorii pentru utilizare regulată, zilnică și intensă.

 

 

Informații suplimentare

Greutate 185 kg
Dimensiuni 50 × 38 × 120 cm

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping