Aspirator profesional – TASKI AERO 8

1.400,00 lei fără TVA

Disponibil pentru precomandă

SKU: PHS5 Categorie:

Descriere

Aspirator profesional Taski AERO 8
Noile aspiratoare profesionale TASKI AERO sunt extrem de eficiente si sunt prevazute cu un motor de 585 W de ultima generatie care ofera aceleasi rezultate de curatare ca un aspirator de peste 900 W. Aceste rezultate sunt asigurate gratie sistemului ingenios al fluxului de aer si tehnologiei unice whisper brevetate de TASKI.

Performanta si valoare : 

•Concept modular cu diferite configuratii si dimensiuni.
•Ultrasilentios cu eticheta Eco, de nivel superior.
•Concept eficient si puternic.
•Disponibilitate larga a pieselor de schimb si a intretinerii.

•Gama vasta de accesorii, saci de praf si optiuni de filtrare HEPA.

Datorita unei tehnologii inovatoare si brevetate de atenuare a zgomotului, aspiratoarele TASKI AERO sunt extrem de silentioase cu un nivel al emisiilor sonore de numai 53db(A).   Acest nivel scazut al emisiilor permite functionarea in orice mediu, in orice moment al zilei. Iar prin actionarea butonului pentru modul eco, emisiile se pot reduce la 50db(A).

Optiunea integrata de infasurare a cablului permite strangerea rapida a cablului de 12,5 m. Aceasta economiseste timp si faciliteaza semnificativ manipularea cablului.  Însa inlocuirea cablului este foarte simpla, putandu-se efectua fara unelte, cu ajutorul unei mufe de alimentare IEC C15. Disponibila pentru toate produsele AERO PLUS.

Butonul pentru modul Eco reduce puterea motorului cu 50%, cu o singura apasare. Astfel, consumul de energie scade, iar emisiile de zgomot se reduc la 50db(A).
Butonul pentru modul eco permite utilizarea in orice moment al zilei, mai ales in mediile sensibile, cum ar fi spatiile publice, precum si curatarea spatiilor de birouri in timpul zilei.
Indicatorul de sac plin semnalizeaza printr-un sistem simplu de coduri de culoare cand este necesara inlocuirea sa si, de asemenea, protejeaza impotriva blocarii fluxului de aer al aspiratorului.  Acest lucru este asigurat de cadranul mecanic inteligent care nu necesita niciun fel de intretinere sau inlocuire a ledurilor.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping